Laia López renovada!

By
Updated: juliol 22, 2022

La Laia López Morales seguirà una temporada més al club Lila i s’uneix al grup de renovades per a la temporada 22/23 del Sènior de Copa Catalunya. D’aquesta manera, el nou tècnic Marc Rovirosa s’assegura la continuïtat de la número 19 un curs més. Cal destacar que la Laia és la vuitena renovació oficial, després d’anunciar la continuïtat de la Laura Pascual, la Judit Garcia,
la Marta Ferrús, l’Helena Cortiella, la Clàudia Vadillo, la Sara Torruella i la Sofia Guelvenzu.

La jugadora Lila va començar a jugar a bàsquet a segon de primària a Lestonnac fins a primer d’ESO. A Pre-Infantil va fitxar pel Nàstic i, un parell d’anys més tard, va anar al CBT, on va jugar fins a venir al TGN Bàsquet. Així doncs, el curs vinent serà la setena temporada de la Laia al club.

López explica els motius de la seva renovació amb el club Lila: ”He decidit renovar un altre any més principalment per les companyes, que són un fantàstic grup humà tant dins com fora de la pista.” I afegeix: ”M’han ajudat molt en aquesta temporada, que ha estat complicada a nivell personal, i hi tinc plena confiança”. I destaca: ”El fet que es mantingui pràcticament tot el grup ha estat decisiu a l’hora de prendre la decisió.”

Sobre els objectius que es marca per la temporada: ”Espero poder créixer individualment i recuperar les bones sensacions que no he tingut aquesta temporada, en què m’ha tocat readaptar-me a poc a poc a la competició.” i remarca ”Vull gaudir del bàsquet i competir en la màxima categoria del bàsquet català, amb l’aspiració de poder fer cada vegada un millor paper com a equip.” Finalment, ens descriu el famós #ADNTGN: ”Per mi es tradueix al suport de tots aquells entrenadors/es i jugadors/es de la base que sempre hi són. Als entrenadors del club que mai fallen i sempre ens animen i ens segueixen, però sobretot als jugadors i jugadores que durant la setmana ens trobem pel club i que ens vénen a animar cada diumenge fent-nos sentir tan especials.”

Foto de nbsphoto (Instagram)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *