L’Ajuntament de Cambrils reconeix i premia la feina del TGN Bàsquet en el marc de la Festa de l’Esport

By
Updated: febrer 25, 2018

El TGN Bàsquet va rebre el reconeixement a la feina feta durant 15 anys en l’organització del Torneig Internacional de bàsquet i minibàsquet que realitza cada temporada a la localitat de Cambrils en el marc de la Festa de l’Esport d’aquesta ciutat de la Costa Daurada.

El president del TGN Bàsquet, Josep Maria Adam, i el vicepresident, Iñaki Liarte, van pujar a l’escenari que s’havia muntat a l’interior del pavelló municipal de Cambrils per rebre el reconeixement de mans de l’alcaldessa Camí Mendoza i el regidor d’esports, Josep M. Vallès. «Estem molt contents d’haver rebut aquest reconeixement a la Festa de l’Esport de Cambrils. Això ens ajuda a seguir treballant amb més força fins i tot i més ara a les portes d’una nova edició del Torneig», diu Josep Maria Adam.

Per la seva banda, l’ideòleg i màxim responsable del Torneig Internacional de bàsquet i minibàsquet del TGN Bàsquet a Cambrils, Iñaki Liarte, va emfatitzar la bona feina que el club lila fa cada any per fer possible el campionat i va mostrar el seu agraïment a l’Ajuntament de Cambrils: «Cambrils va mostrar interès des del primer dia quan els hi vam plantejar el projecte i crec que l’entesa amb ells és total. Som capaços de convocar molts equips i molts jugadors a cada edició i tenim moltes facilitats per part del consistori i això fa que la feina sigui més senzilla».

El Torneig de Cambrils que organitza el TGN Bàsquet es disputarà del 23 al 28 de març en la que serà la quinzena edició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *