L’Ajuntament es convertirà en el principal patrocinador del TGN Bàsquet i el primer equip jugarà al Palau d’Esports Catalunya

By
Updated: desembre 28, 2020

El TGN Bàsquet lluirà el nom de Tarragona a la seva samarreta després que el consistori de la ciutat hagi decidit apostar fermament per l’esport femení i de formació de l’entitat lila. Després d’anys d’ostracisme pel que fa a ajuts municipals, l’Ajuntament ha arribat a un acord amb el TGN Bàsquet per patrocinar el primer equip que, a més, jugarà al Palau d’Esports Catalunya (PEC), el pavelló construït a l’Anella Mediterrània amb motiu dels Jocs Mediterranis 2017 i que finalment es van fer el 2018. Representants del consistori tarragoní han afirmat als dirigents del club lila que estan pendents de tancar uns serrells i fer unes quantes obres sense importància per tal que la instal·lació esportiva, que va costar més de 20 milions d’euros de diners públics, estigui operativa, cosa que preveuen que succeïrà abans que finalitzi el segle actual.

El TGN Bàsquet es convertirà, d’aquesta manera, en el principal referent de l’esport tarragoní, passejant el nom de Tarragona per totes les contrades on jugui. De fet, amb aquesta inesperada entrada de diners públics, els dirigents del club lila ja valoren ascendir a Lliga Femenina 2 o, fins i tot, Lliga Femina 1 (als despatxos, òbviament). Així, algun directiu de l’entitat s’ha atrevit a dir que, si aquest suport de l’Ajuntament és ferm i dura, per exemple, uns 15 o 20 anys, la participació del TGN Bàsquet a la WNBA (l’NBA femenina) no és gens descartable.

L’acord entre les dues parts se signarà pròximament, així com la presentació oficial del mateix, que es farà al bell mig del Palau d’Esports Catalunya, un cop estigui finalitzat.

 

[Aquesta notícia és una innocentada publicada el 28 de desembre]

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *