L’aleví femení de 6è L10, campió escolar de Tarragona

By
Updated: maig 25, 2016

La feina ben feta sempre obté recompensa. Les noies que militen en l’aleví femení de 6è L10 han aconseguit el campionat de Tarragona nivell A escolar de la competició que organitza el Consell Esportiu del Tarragonès després d’una temporada brillant. Les jugadores que entrenen Jordi Crespo i Irene Ruiz han progressat de manera espectacular des de l’inici de temporada i han acabat de forma pletòrica, guanyant el títol.

«Ningú esperava aquest èxit. A la primera part de la temporada van perdre clarament amb equips que després hem guanyat amb contundència. L’evolució de moltes jugadores ha estat espectacular», assegura Jordi Crespo mentre afirma que el treball, a l’inici de curs, es va centrar a compactar el grup perquè moltes noies «procedien d’altres clubs o equips» o, fins i tot, no havien jugat mai.

«Ha estat un premi a l’esforç i a la constància. Aquest títol suposa un reconeixement a l’evolució esportiva de l’equip, a l’esperit treballador que han tingut. Estem molt satisfets de com ha anat tot», sentencia Crespo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *