L’aleví masculí de 5è fa un bon paper al torneig mini Nadal 2016 del Sedis Bàsquet

By
Updated: desembre 31, 2016

L’aleví masculí de 5è ha estat disputant aquests dies el torneig de Nadal mini que organitza el Sedis Bàsquet a la Seu d’Urgell. Es tracta de la primera experiència d’aquest tipus per a un equip que és totalment nou i la valoració, segons el seu tècnic, Javi Villalba, no pot ser més positiva: «Estem parlant d’un equip completament nou en què molts dels jugadors no es coneixien i molts no se sabien el nom dels altres. La convivència aquí ha estat molt intensa, s’han fet amics. Puc dir que quan vam decidir participar en el torneig érem un equip i ara en som un altre totalment diferent».

El conjunt del TGN Bàsquet ha disputat sis partits, guanyant-ne només un i quedant finalment en setena posició. «Hem jugat amb equips de nivell A-2 de Barcelona i hem competit com mai. S’ha de tenir en compte que havíem jugat 4 partits a la lliga fins ara i aquí, en pocs dies, n’hem jugat 6. Això ens serà molt útil pel que resta de temporada», diu Villalba.

Cal destacar que el jugador lila Pablo Granados va quedar en segona posició en la competició d’habilitats i Jordi Roset també va quedar segon en la competició de tirs lliures. Els resultats dels partits van ser:

TGN Bàsquet  14 – Mataró 64

Sedis 42 – TGN Bàsquet  38

Andorra A 56 – TGN Bàsquet   39

Boet Mataró 65 – TGN Bàsquet  31

TGN Bàsquet 19 – Salesians Badalona  56

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.