Laura Pascual renova una temporada més!

By
Updated: juny 21, 2022

La capitana Laura Pascual,  ha donat el sí a la proposta del club tarragoní i es converteix en la primera renovació oficial del Club per a la temporada 22/23 del Sènior de Copa Catalunya. D’aquesta manera, el nou tècnic Marc Rovirosa s’assegura la continuïtat d’una de les jugadores amb més pes al vestidor i amb un gran talent ofensiu.

La vinent serà la vuitena temporada de la ‘Pasku‘ al TGN Bàsquet, de les quals, set han estat a Copa Catalunya i una a Primera Catalana. Cal recordar que Pascual va ser triada en l’All Star de Copa Catalunya en dues ocasions, un fet que mostra el gran nivell de la jugadora del TGN Bàsquet.

La capitana explica els motius de la seva renovació amb el conjunt Lila: ”He decidit renovar un any més perquè crec que hem fet una gran temporada i que encara podem donar molt més”. I afegeix: ”Tenim la sort de tenir un grup humà increïble, i per a mi això és molt important.”

Sobre els objectius que es marca per la temporada vinent: ”Vull seguir gaudint d’aquest esport que m’ha donat tant durant molts anys. També espero poder treballar i créixer com a equip per poder estar el més amunt possible.” Finalment, ens descriu el famós #ADNTGN: ”Allò que millor el defineix és que som una família tant dins com fora de la pista.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *