Laura Vilamajor renova una temporada més amb el TGN Bàsquet en el retorn de l’equip a Copa Catalunya

By
Updated: maig 28, 2020

Després de la renovació de l’entrenador Víctor Neila la setmana passada, ara ha estat una de les dues capitanes de l’equip, Laura Vilamajor —l’altra és Laura Pascual—, qui ha confirmat la seva continuïtat amb el conjunt lila. Vilamajor, que porta mitja vida jugant al TGN Bàsquet, tornarà a disputar la màxima categoria del bàsquet català. “Estic molt contenta de seguir jugant amb el TGN Bàsquet i de tornar a Copa Catalunya. M’hauria encantat, però, poder acabar l’any com toca, pujant de categoria a la pista, sobretot si tenim en compte que jugàvem la final a quatre a casa, això hauria estat la cirereta del pastís!», diu l’aler tarragonina que, però, destaca la feina feta durant tot el curs: «No hem de menystenir la nostra feina encara que no hàgim acabat com voldríem. Ens hem merescut aquest ascens al llarg de tot l’any i les circumstàncies no han permès celebrar-ho com toca, però al final, la felicitat que tenim i l’alegria és immensa!».

Per a Vilamajor, l’ascens suposa, en certa manera, refer-se del descens de la temporada passada en què, després de quatre campanyes a Copa Catalunya, es va perdre la categoria: «La temporada va ser molt dura a nivell físic i a nivell mental. Crec que aquesta temporada ens ha servit, en molts aspectes, per a enfortir-nos mentalment i tornar a sentir aquella alegria que teníem dins la pista». La capitana  considera que la temporada que va finalitzar fa unes setmanes va ser pràcticament perfecta perquè «totes hem funcionat com a equip, hem crescut i crec que hem demostrat que som un bon grup, que juntes funcionem molt bé i que som un conjunt lluitador».

Laura Vilamajor es mostra entusiasmada amb el seu retorn a Copa Catalunya i assegura que no veu el moment de tornar a les pistes i de competir contra les millors: «Jo afronto el retorn a Copa amb molta alegria i il·lusió. Soc una persona molt competitiva i tenia molt clar que un dels objectius (personalment parlant), a part de molts altres, era intentar tornar a pujar i demostrar que ens mereixem ser a Copa, ja que ho hem demostrat durant quatre anys. Per tant, l’afronto amb moltes ganes, és una categoria dura, però a mi ja m’agrada. Estic motivada i amb ganes de tornar a les pistes».

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *