L’empresa Aramark dóna suport al projecte basquetbolístic del TGN Bàsquet

By
Updated: gener 28, 2016

El projecte basquetbolístic del TGN Bàsquet ha rebut un altre suport en forma de patrocinador. L’empresa Aramark, dedicada a la restauració (càtering i menjadors, entre altres serveis), s’uneix a la llista de companyies que creuen en la feina ben feta de l’entitat lila. “Per nosaltres és molt important associar la nostra marca al món de l’esport, oferint una alimentació sana en el marc d’uns hàbits saludables”, diu Marc Pla, director d’àrea (Barcelona, Girona i Tarragona) d’Aramark.

Aramark ofereix al TGN Bàsquet els àpats de les jugadores que el club ha incorporat enguany i que provenen de fora. “Crec que és un acord molt positiu perquè ens permet col·laborar amb allò que sabem fer millor, la nostra feina”, explica Pla. Per la seva banda, el president del TGN Bàsquet, Josep Maria Adam, va manifestar la seva satisfacció pel suport d’Aramark: “Estem molt contents que una companyia com aquesta hagi decidit fer-nos costat. A més, el fet que l’empresa també s’encarregui del menjador de l’escola Vedruna Sagrat Cor suposa una empenta al col·legi i el club, que mantenen un vincle, evidentment, molt estret”.

Aramark és una empresa que va néixer el 1936 a Los Angeles (Estats Units) quan Davre Davidson, l’ideòleg, va començar venent cacauets que emmagatzemava al seu cotxe. Davidson va instal·lar màquines de vending a les oficines i les fàbriques, un fet inèdit aleshores, fent créixer el negoci de forma exponencial. Avui en dia, Aramark es troba present en 22 països i compta amb més de 255.000 treballadors. L’empresa disposa de cuines centrals des d’on distribueix els àpats o bé, també, ofereix els seus serveis in situ, a les cuines dels seus clients com col·legis, hospitals, residències d’avis o instal·lacions esportives, per exemple.

 

aramark_h_TM_spot

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.