L’equip benjamí femení de 4t, premi Auriga Fvscvs 2019

By
Updated: setembre 25, 2019

La bona tasca en el bàsquet de formació del TGN Bàsquet rebrà el pròxim 4 d’octubre un nou reconeixement. Així, l’equip benjamí femení de 4t de la temporada 2018-2019 ha aconseguit el premi Auriga Fvscvs 2019 per “l’equip femení en edat escolar, pertanyent a un centre escolar, AMPA o associació esportiva escolar, que hagi destacat pels seus mèrits esportius i la seva trajectòria i per haver projectat la imatge de la comarca fora del nostre àmbit”.

El benjamí femení de 4t va ser un grup que va destacar per la seva competitivitat però, sobretot, per la compenetració entre totes les jugadores. Com era un grup molt nombrós, el club lila va decidir que, tot i que totes les esportistes entrenaven juntes, competien en dos equips separats: L9 i N10. Els resultats van ser molt bons igualment. Entrenats per Montse Martí, Nacho López i Sofia Llanos, els dos equips van arribar a la final a quatre del campionat del Camp de Tarragona. El conjunt N10 va ser el campió, mentre que l’equip L9 va acabar en tercera posició.

Aquest és el segon trofeu del benjamí femení de 4t perquè el passat 11 de juny del 2019 l’equip va guanyar el premi del Consell Esportiu del Tarragonès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.