Les pèrdues de pilota condemnen l’infantil masculí P contra el Sant Josep (84-65)

Updated: gener 27, 2016

L’equip infantil masculí P del TGN Bàsquet va perdre a la pista d’un dels equips històrics del bàsquet català, el Sant Josep de Badalona. El conjunt tarragoní va notar la falta d’experiència -era el primer viatge de la lliga a la zona de Barcelona- i va cedir la iniciativa al seu rival massa aviat (17-10 al primer quart). Amb tot, l’equip tarragoní, que va arribar al descans amb un marcador de 45-30, va millorar en la segona meitat gràcies a la seva defensa però les nombroses pilotes perdudes van evitar la remuntada.