L’esport més enllà de la competició: l’infantil masculí 07 A demostra el seu esperit solidari amb uns cordons per la leucèmia infantil

By
Updated: desembre 4, 2019

Qui ha dit que els joves esportistes d’avui en dia només pensen a guanyar, que són egoistes i que no tenen consciència dels problemes d’altres nens o nenes? La prova fefaent que això és una fal·làcia es troba en un petit, però molt significatiu gest, d’un equip del TGN Bàsquet. Els integrants del conjunt infantil masculí 07 A duen uns cordons daurats que serveixen per a recaptar fons en la lluita contra la leucèmia infantil. Es tracta d’una iniciativa de la Fundación Unoentrecienmil que treballa per impulsar una cura per aquesta malaltia.

Els cordons es van fer molt populars en el món del bàsquet arran que molts jugadors de la selecció estatal absoluta els portessin durant el campionat del món que es va celebrar a la Xina i on Espanya es va proclamar campiona per segona vegada (el primer cop va ser al Japó el 2006). «Va ser una mare d’un dels jugadors qui ens ho va comentar. Des de bon començament ens va semblar una bona idea i tots els pares s’hi van sumar de seguida», diu Pau Robert, entrenador de l’equip.

«Crec que és una manera molt bonica de col·laborar per una bona causa fent allò que més ens agrada, jugar a bàsquet. Els cordons són uns elements que els jugadors sempre porten a sobre, quan juguen, quan entrenen. Està present des que arriben al pavelló i fins que marxen. És una manera de tenir present aquesta causa solidària que afecta nens i nenes de la seva edat».

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *