L’infantil femení 06 B no té clarividència ofensiva ni contundència defensiva i perd contra el CB Cunit (34-58)

Updated: novembre 26, 2019

L’equip infantil femení 06 B va perdre clarament contra el CB Cunit en un partit on les locals no van tenir el seu millor dia. Així, les visitants van marcar diferències de bon començament perquè al final del primer quart el resultat ja era de 10-22 i 12-35 al descans (només 2 punts del TGN Bàsquet en el segon període). La falta d’idees en atac va afectar la moral de les locals que també van perdre la intensitat defensiva i d’aquesta manera les visitants van poder jugar a plaer.