L’Infantil femení 07 A suma la primera victòria de la fase d’ascens a Preferent A després de derrotar el CN Tàrrega (44-43)

Updated: abril 3, 2021

L’equip Infantil femení 07 A ha aconseguit el primer triomf dels tres partits que ha de disputar en la fase d’ascens a lliga Preferent A. Les jugadores que entrena Agustí Oriol s’han imposat a l’amfitrió d’aquesta fase, el CN Tàrrega, en un partit molt ajustat que s’ha decidit en el tram final gràcies a un cop de rauxa de les tarragonines en els últims minuts. Així, després d’un domini inicial que li ha permès controlar el partit en el primer període (12-6), el TGN Bàsquet ha vist com el seu rival reaccionava en el segon quart i, amb un parcial de 8-16, capgirava el resultat (20-22).

A la represa, la dinàmica ha estat d’igualtat màxima, amb domini, això sí, de les de Tàrrega, que semblava que encara podien mantenir el bon joc del segon període (33-33 al final del 3Q). En el període definitiu, les visitants —el TGN Bàsquet jugava com a local— han obert una petita escletxa de 4 punts que, en un partit tan igualat com aquest, podia ser decisiva (35-39). Però el TGN Bàsquet ha reaccionat i ha fet un parcial de 7-1 en dos minuts i mig que li atorgava mitja victòria (del 37-40 al 44-41). Però el CN Tàrrega ha anotat a 4 segons del final i, en la jugada següent, el TGN Bàsquet ha perdut la pilota i les targarines han disposat d’un últim tir llunyà sobre la botzina que no ha entrat.