L’Infantil Femení 08 A derrota a base de recuperacions i contraatacs al Bàsquet Molins Lima (77-55)

Updated: maig 4, 2021

L’Infantil Femení 08 A 1r Any surt d’inici apostant per una intensitat defensiva elevada, clau en la seva victòria vers el Bàsquet Molins. Els primers 10 minuts del partit van estar marcats per una gran defensa de les locals, que dóna lloc a pèrdues de pilota per part de les visitants, ben aprofitades per les liles acabant el quart amb un favorable 24-11. Assumint el risc que comporta la pressió per impedir cistella, les de Javi Garcia van portar al rival nombroses vegades a la línia de personal, qui va utilitzar-ho a favor anotant un 60% dels tirs llençats.

A l’últim quart les liles van encaixar un parcial de 0-11, gairebé passat inadvertit per la gran renta que portaven d’avantatge, gaudint d’una victòria còmode però amb gust agredolç degut als últims minuts.