L’infantil femení A, amb moltes baixes, perd contra el líder, el Platges de Mataró (42-56)

Updated: desembre 18, 2018

L’infantil femení A no va poder superar el primer classificat de la lliga, el Platges de Mataró en un matx marcat per les nombroses baixes de les locals. Així, el tècnic David Artero tenia l’absència de quatre jugadores i en l’últim període encara se li va lesionar una altra jugadora.

El Platges de Mataró va començar molt fort i va obrir forat de seguida (8-17 al primer quart) però el TGN Bàsquet va equilibrar la lluita en el segon i tercer quarts gràcies a una bona defensa i la velocitat en les transicions ofensives. Però en els últims deu minuts les visitants es van situar en una defensa 2-3 que va ensorrar les aspiracions de triomf de les locals.