L’infantil femení A competeix a bon nivell però perd contra el Lima Horta (83-53)

Updated: gener 17, 2017

L’equip infantil femení A del TGN Bàsquet va debutar a nivell A1, el màxim de Catalunya, amb una derrota contra el Lima Horta. Les noies que entrena Albert del Rey van fer un bon partit i en els primers minuts del matx van dominar en el marcador però les locals van incrementar el ritme defensiu i tot i que les tarragonines no van perdre la cara al partit, cada errada es va pagar amb cistella. Amb tot, malgrat que el resultat era de 47-22 al descans, el TGN Bàsquet va ser capaç de guanyar el tercer període, tot i que el triomf del matx quedava massa lluny.