L’infantil femení A necessita una pròrroga per vèncer el Joventut de Badalona (45-48)

Updated: desembre 4, 2018

L’equip infantil femení A va aconseguir una victòria molt valuosa contra el Joventut de Badalona. L’equip lila va anar a remolc en els primers deu minuts per culpa de la manca d’intensitat defensiva que provocava atacs fàcils de les locals. La millora en defensa abans del descans va igualar el matx i el partit va entrar en una dinàmica d’equilibri entre ambdós conjunts que es va mantenir durant tot l’enfrontament. El TGN Bàsquet va arribar al tram final amb avantatge però la defensa del Joventut en dos contra un i els nervis de les tarragonines van dur el matx a la pròrroga. En el temps extra, les noies que entrena David Artero van mantenir la calma i gràcies als tirs lliures i a un triple es van endur el triomf.