L’infantil femení A no defensa prou fort i perd contra el Sant Nicolau (59-41)

Updated: març 21, 2017

L’infantil femení A va perdre amb claredat a la pista del Sant Nicolau en un matx marcat pel mal inici visitant. Així, l’equip que entrena Albert del Rey no va tenir la intensitat habitual i va encaixar un parcial molt negatiu en els primers deu minuts (20-9) que deixaven el matx molt complicat al descans (39-17). El Sant Nicolau va aprofitar la debilitat defensiva lila per anotar 5 triples en els primers 20 minuts i, a més, també es va beneficiar de les constants pèrdues de pilota de les tarragonines, que van cometre moltes passes. Tot i el marcador desfavorable, el TGN Bàsquet va treure l’orgull i va refer-se, en certa manera, en el tram final del partit.