L’infantil femení B demostra la seva superioritat contra el Bàsquet Teresianes (85-35)

Updated: febrer 22, 2017

L’infantil femení B va vèncer amb claredat el Bàsquet Teresianes en un matx que es va començar a decidir des del primer minut. Així, les locals van sortir molt fortes a la pista i van marcar un parcial en el primers deu minuts de 30-11. Amb aquesta diferència, les noies que entrena Agustí Oriol es van relaxar una mica però després del descans van tornar a imprimir un alt ritme de joc que els va permetre aconeguir el triomf.

TGN BÀSQUET B    85

BÀSQUET TERESIANES 35

TGN BÀSQUET B: Pastó (2), Hierro (12), De Juanas (16), Cazallas (12) i Aresté(-)— cinc inicial— Garcia (16), Corsellas (-), Mallol (12), Crespo (2), Carmona (5), Batlle (-)  i Roca (4). 1/9 tirs lliures. 10 faltes.

BÀSQUET TERESIANES: Sardaña (6), Giekesen (4), Marca (6), Vargas (2) i Penalba (2) —cinc inicial— Gonzalez (-), Perez (-), Mateo (2), Llebaria (-), Espelt (-), Serral (7) i Manrubia (4). 5/14 tirs lliures. 16 faltes.

PARCIALS: 30-11, 15-14, 26-4, 14-7

ÀRBITRES: J.Castro