L’infantil femení B reacciona tard i perd contra el Reus Deportiu (39-37)

Updated: abril 4, 2017

L’infantil femení B va perdre contra el Reus Deportiu en un partit que hagués pogut guanyar en l’última posessió del partit. Les noies que entrena Agustí Oriol van tenir molts problemes ofensius en els primers vint minuts (15-15 al descans) i això ho va aprofitar el Reus Deportiu per obrir un forat de 12 punts en la segona part. Amb tot, el TGN Bàsquet va reaccionar i va fer un parcial de 2-12 que li permetia poder guanyar. A falta de 7 segons, l’equip lila va tenir la pilota del triomf però va fallar.