L’infantil femení B, víctima de la pressió a tota la pista de La Selva (42-82)

Updated: març 23, 2014

L’equip infantil femení B del TGN Bàsquet va perdre clarament contra La Selva en un partit marcat pel tercer període. Així, tot i que les locals no van sortir massa bé a la pista (9-19, final del primer quart), van poder recuperar el seu nivell de joc i arribar al descans amb possibilitats de competir pel triomf (22-30). En el tercer període, però, La Selva va plantejar una defensa pressionant a tota la pista que li va permetre marcar un parcial de 5-32 que va resultar definitiu.

TGN BÀSQUET “B” 42-82 C.B.La Selva

TGN Bàsquet “B”: Blasco, A (14), Martin. A (11), Flores.M (4) Martin, M (-), Barberà,M (3) -cinc inicial- Martin. M (6), Lopez (-), Miró. P (-), Prieto (-), Ribas. M (3) i Urbistondo (2). 10/36 tirs lliures. 27 Faltes.

C.B.La Selva: Artigas (8), Vives (10), Prats (20), Sanabria (6), Racionero (6) -cinc inicial- , Pames (5), Juncosa (8), Puig (3), Lozano (6) i Prats (14) 11/34 tirs lliures. 27 Faltes.

Parcials: 9-19, 13-11 (22-30) 5-32, 15-20

Àrbitres: G.Mogio