L’infantil femení P, molt castigat per les faltes, perd a la pista de l’AE Claret (66-54)

Updated: maig 4, 2016

L’equip infantil femení P del TGN Bàsquet va perdre a la pist de l’AE Claret en un partit marcat per les faltes personals. El tècnic del conjunt lila va lamentar que el seu equip, a falta de quatre minuts, hagués estat castigat amb 30 faltes mentre que el seu adversari només amb 15. L’equip tarragoní va acabar amb només 4 jugadores a pista i això li va impossibilitar la victòria en un partit que al descans mostrava un resultat de 30-27.

A falta d’un quart per finalitzar el partit el resultat era de 43-47 però aleshores els visitants van perdre dues jugadores per faltes personals i, a més, Llanos va haver d’abandonar el partit per lesió. Amb quatre sobre la pista el Claret ho va aprofitar per fer 2 contra un i remuntar el matx.