L’infantil masculí 06 B sucumbeix en el segon quart contra el CBT (39-91)

Updated: desembre 17, 2019

L’equip infantil masculí 06 B va encaixar una derrota clara contra el CBT en un partit que es va començar a decidir pel bàndol visitant en el segon període. Després d’un primer quart igualat (18-20), la superioritat física del rival i les nombroses pèrdues de pilota dels locals van provocar un parcial de 4-36 que permetia els visitants arribar al descans amb un marcador de 22-56, deixant el partit mig sentenciat. Tot i la diferència, el TGN Bàsquet va continuar lluitant, incrementant la intensitat defensiva però la força física del CBT es va imposar.