L’Infantil masculí 07 B no pot aturar el ritme de joc de l’ADT després del descans (79-56)

Updated: abril 13, 2021

L’equip Infantil masculí 07 B va competir bé durant mig partit contra l’ADT. El conjunt que entrena Laureà Català va mantenir un matx igualat fins al descans i només la falta d’encert ofensiu li va impedir dominar en el marcador. Però a la represa, els locals van sortir molt forts i van marcar un parcial de 30-13 que va enfonsar les possibilitats de victòria del conjunt lila. Malgrat la millora en el tram final, la diferència ja era molt gran i, a més, el percentatge de tirs lliures tampoc va ajudar.