L’infantil masculí A circula bé la pilota i derrota el Bàsquet Ribes (72-46)

Updated: octubre 2, 2018

L’equip infantil masculí A va sumar el primer triomf després de dues jornades de campionat. El conjunt que entrena Laureà Català va fer uns grans primers 25 minuts de matx, defensant molt bé i corrent en transició ofensiva. A més, en el joc estàtic, el TGN Bàsquet va circular molt bé la pilota, trobant bons tirs. Això va permetre els locals tenir un màxim avantatge de 35 punts (57-22)després d’un parcial de 20-0 en els primers minuts del tercer quart. Tot i la reacció visitant, el triomf no va perillar.