L’infantil masculí A no pot amb l’agressiva defensa del Manyanet Les Corts (76-44)

Updated: abril 10, 2019

L’infantil masculí A va perdre un partit que va jugar prou bé durant uns trenta minuts però que va deixar perdre perquè no va ser capaç de contrarestar l’agressivitat defensiva del seu rival. Malgrat un bon inici, la força dels locals a l’hora de carregar el rebot ofensiu els atorgava un petit avantatge al final del primer quart (19-12). La defensa lila va millorar en el segon quart però una altra vegada la potència interior del Manyanet Les Corts va capgirar la dinàmica  (38-35 al descans). A la represa, el bon joc dels visitants va ser anul·lat per una defensa més agressiva dels locals, més forts físicament. Els àrbitres van permetre molt contacte i el TGN Bàsquet, inferior en el cos a cos, va patir-ne les conseqüències amb un parcial de 30-5 en 12 minuts (68-40, minut 35).